Ние сме Теса - Знаете кои сме

Ние во Теса Ви нудиме врвна професионална козметика, опрема за фрзерски и козметички салони од светски познати брендови

Теса  е една од водечките компании за дистрибуција и продажба на професионална козметика и опрема на фризерските  и козметичарските салони.

Од самиот почеток на основањето од 2007 тежнееме код една цел – задоволен купувач.

Ви нудиме се на едно место, се што Ви треба: Врвни производи, едукација низ семинари, нови идеи, ние сме спремни со своето искуство и сигурност да Ви помогнеме и секако добро дружење и забава

  • Боја за коса
  • Ботокс за коса
  • Стајлинг за коса
  • Ампули за оштетена коса
  • Ампули против опаѓање на коса
Ботокс за коса – Сет за домашна употреба
  • Разновидни третмани за коса
  • Колагенски третман за коса
  • Кератински третман за коса
  • Третман со 24 к злато
  • Третман со макадамија

Популарни Производи

Ова се најдобрите и најпознатите производи сакани од страна на нашите клиенти.

Најпродавани Производи

Зошто Теса?

ВИЗИЈА
МИСИЈА
ИЗБОР ПРИ КУПУВАЊЕ

Сведоштва на нашите клиенти

shares