За Нас

Little to know about us. We are here for you.

Ние сме Теса - Знаете кои сме

Ние во Теса Ви нудиме врвна професионална козметика, опрема за фрзерски и козметички салони од светски познати брендови

Теса  е една од водечките компании за дистрибуција и продажба на професионална козметика и опрема на фризерските  и козметичарските салони.

Од самиот почеток на основањето од 2009 тежнееме код една цел – задоволен купувач.

Ви нудиме се на едно место, се што Ви треба: Врвни производи, едукација низ семинари, нови идеи, ние сме спремни со своето искуство и сигурност да Ви помогнеме и секако добро дружење и забава

  • Боја за коса
  • Ботокс за коса
  • Стајлинг за коса
  • Ампули за оштетена коса
  • Ампули против опаѓање на коса
stone-image
  • Разновидни третмани за коса
  • Колагенски третман за коса
  • Кератински третман за коса
  • Третман со 24 к злато
  • Третман со макадамија

 

НАШИОТ ТИМ

 Запознајте го нашиот искусен тим. Нашето мото е: клинетот пред се.
Сафија Селими
Национален директор на продажба
Please specify image url

Оснивач на Теса Консалтинг и генерален застапник за Македонија на италијански, австралиски и амерички светски познати линии за козметика

Кире Лазаревски
Раководител на продажба
Please specify image url
Раководител на продажба со долгогодишно искуство во областа на професионалната козметика, искусен консултант за колористика
Лилјана Миладиноска
Регионален менаџер за Западна Македонија
Please specify image url

Дипломирана правничка, професионална козметичарка и искусен продавач во областа на козметика

Јетон Селими
Генерален директор
Please specify image url

Магистер по менаџмент на човекови ресурси, со долгогодишно искуство како во бизнис така и во државниот сектор

Зошто Теса?

ВИЗИЈА
МИСИЈА
ИЗБОР ПРИ КУПУВАЊЕ

Сведоштва на нашите клиенти

CLOSE
CLOSE
shares