Proizvodi

Category Archive

RR Line Боја за коса со маслиново масло

БОЈА ЗА КОСА: Е комплетен и иновативен крем за бојадисување кои нуди заштита и долготрајни резултати. Широката палета на нијанси вклучува и серија на коректори за безбедни и подеднакви и сигурни перформанси кои ја прават косаа да изгледа сјајно здраво и полна со сјај. Сите нијанси може да с емешаат со креација не бескрајна палета […]

Read More

ШАМПОН ПРОТИВ ЖОЛТИ ТОНОВИ ЗА БЛАНШИРАНА ИЛИ СИВА КОСА

Формулиран со протеини од свила и екстракти од пресувано  грозје.  Да ги намалат жолтите тонови на прамените на прамените или бланшираната  коса, може да се употреби на седа коса за д аго врати сјајот и. Се нанесува на влажна коса се сотава неколку минути се прави пена а потоа се плакне. Шампонирањето се повторува по […]

Read More

Oro Therapy Bi-phase 24k Gold

Сјаен реструктурирачки двофазен кондиционер со кератин, арганово масло и UV филтер. Збогатен со микро-активно злато,  косата ја расплеткува, длабоко ја хидратира, ја ревитализира сувата и хемиски и термички третирана коса. И дава брилијантен сјај и долг живот. По шампонирање на полусува коса се прска и се масира на косата, не се плакне. Прометете ја амбалажата […]

Read More

Oro Therapy KERATIN cream

Реструктурирачки третман со кератин збогатен со микро-активно 24к злато арганово масло и UV филтер: Го репарира влакното и ги заштитува кутикулите на сувата и третирана коса, ја тонира и ја прави мека. Се нанесува мала количина на полусува или сува коса. Не се плакне.

Read More