Color Mask Professional 250ml

1,250.00 ден

ЕКСКЛУЗИВНА СИНЕРГИJА НА 3 АКТИВНИ ПРИНЦИПИ:

  • Сјаност на природна и козмеричка боја
  • Реструктурираност на косата
  • Заштита
Исчисти

Заработете до 125 Поени.

Compare
shares