Шампон Color star за фарбана коса со гоџи и моноично млеко за потхранување и заштита на козметичките бои 1000ml

880.00 ден

Шампон Color star за фарбана коса со гоџи и моноично млеко за потхранување и заштита на козметичките бои 1000ml

Со текот на годините косата го губи својот сјај и еластичност. Гоџи бобинките моќно го поттикнуваат нивно брзо обновување. Исто така, длабински ја хидрираат косата и ја заштитуваат од надворешните влијанија.

Купете го овој производ и заработете 88 Поени!
Compare
shares