Шампон Color star за фарбана коса со гоџи и моноично млеко за потхранување и заштита на козметичките бои 350ml

490.00 ден

Шампон Color star за фарбана коса со гоџи и моноично млеко за потхранување и заштита на козметичките бои 350ml

Со текот на годините косата го губи својот сјај и еластичност. Гоџи бобинките моќно го поттикнуваат нивно брзо обновување. Исто така, длабински ја хидрираат косата и ја заштитуваат од надворешните влијанија.

Купете го овој производ и заработете 49 Поени!
Compare
shares