Studio BOSKOSKI Prilep – Синоним за креација и беспрекорност во услугата

Studio BOSKOSKI Prilep – Синоним за креација и беспрекорност во услугата

За нас

“Незнам кој производ или линија да ја издвојам од тоа што ТЕСА го нуди на наш пазар.  Ќе почнам од  Аустралиската ORO Therapy линија, посебно од боите со 24 к  микроактивно злато кои се врв во колористиката. Искрено многу бои сум користел, но како што оваа боја знае да даде резултат и тоа без да ја оштети косата и да даде толку интензивен сјај до сега не сум користел.

Botugen Hair Sistem ботоксот кој што оштетената коса ја претвора во  природна и дава ефект како да никогаш не била третирана.

Арган Кератин линијата не би се воздржал да не ја спомнам, прекрасен програм за хемиски третирана коса, со својата компонента на чист арган збогатен со кератин дава неверојатни резултати”

Зоран Бошкоски- Студио БОШКОСКИ- Прилеп

 

Вистински професионалец  во својата професија, кој што секогаш знае позитивно да изненади со нови техники во колористиката и стајлингот.

Ти благодариме што си дел од нашиот тим и што беше меѓу првите кои го препознаа квалитетот и беше најсмел за соработка со нас.

 

ABOUT AUTHOR

Safija Selimi

NO COMMENTS

GIVE A REPLY

shares